0
Your Cart

TIME IS MONEY.
Vippelim til vippeteknikeren som arbejder hurtig. Falcon er en meget hurtigtørrende lim samt holdbar lim. Tørretiden varierer fra 0,1-0,3 sekunder, hvilket gør den til en bestseller til dem som arbejder med lynets hast. Med denne lim er det vigtigt at isolere inden man dypper sin lash extension i limen. Falcon binder super let og nemt lash extensions til de naturlige vipper. Takket være den høje fleksibilitet med hensyn til temperaturer og luftfugtighed egner den sig perfekt til saloner som oplever variation af disse parametre. Limen er perfekt til hvilken som helst form for lash extensions style, Single lashes, Flat lashes, Volume lashed  ect.

Limen fungere mest optimal i:
Luftfugtighed mellem: 40%-70%
Temperatur: 22-28 grader

Kapacitet: 5ml
Holdbarhed efter åbning: 5-7 uger
Farve: sort

Ryst limen godt før brug, da indholdet har tiltends til at separerer når flasken har stået stille. Dette skal gentages hver gang man ønsker presse en ny dråbe ud. Tør efterfølgende tuden af for lim, med en wipe, før låget skrues på igen. Limen skal opbevares uden for sollys, men aldrig i køleskabet. Limen har bedst af at være placeret i en oprejst position.

Der medfølger tud til at udskifte, nål til at åbne tuden for gennemgang til limen, wipe og klistermærke til at kunne markere hvilken dag / dato limen blev åbnet på