0
Your Cart

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Lalou Beauté
Bæk bygade 5,
6500 Vojens

CVR. nr. 37873705
E-mailadresse: laloustudio@outlook.dk
Telefonnummer: (+45) 30402242

Betaling

Lalou Beauté modtager betaling med Dankort, Visa-Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller når virtuelle vare er oprettet, med mindre anden aftale fremgår.

Alle beløb er i DKK. danske kroner og er inkl. moms.

Lalou Beauté bruger en godkendt betalingsserver via betalingsportalen Stripe, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol, og er ej heller tilgængelige for Lalou Beauté (laloustudio.dk). Det betyder, at din data er sikker, og at man ikke kan aflæse dine informationer af andre udefrakommende.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt via vores hjemmeside, med mindre anden aftale fremgår.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet, og kunden skal senest 14 dage efter fortrydelsen returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på laloustudio@outlook.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Medsend udfyldt standardformular, som findes nederst på denne side.

Ikke-afhentede forsendelser

Afhenter kunden ikke en bestilt pakke fra pakkeshoppen, tilbagesendes pakken til Lalou Studio. Vi forbeholder os retten til at tilbageholde varen og det betalte beløb, indtil returgebyr og evt. administrationsgebyr er betalt. Ønskes varen fremsendt til kunden igen, tillægges et nyt fragtgebyr.

Returnering

Eventuelle returneringsomkostninger står modtager af produktet selv for.
Ved returneringen er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, og du bærer risikoen for varens tilstand indtil modtagelse.

Varens stand ved returnering

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Du mister også fuld  fortrydelsesret, hvis forseglingen på varen er brudt.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne beløbet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du inden da har fremlagt tydeligt dokumentation, og/eller hvis andet er aftalt.

Varen skal sendes retur til:
Lalou Beauté
Bæk bygade 5
6500 Vojens

Varen kan også afleveres, ved fortrydelse af købet, efter aftale.

Hvad skal sendes med retur?

Du skal vedlægge en kopi af din faktura samt den udfyldte standardformular, som findes nederst på denne side.

Reklamationsret – Hvis der er noget galt med varen

Når du handler på laloustudio.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du i tilfælde af en reklamation kan få varen ombyttet, repareret, pengene tilbage eller afslag på prisen, da du købte den, afhængigt af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationsretten er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller af anden skadelig adfærd. Reklamationsretten kan være begrænset af varens naturlige holdbarhed. Varens holdbarhed fremgår på emballagen. Det er et krav ved benyttelse af reklamationsretten, at du kan bevise, at varen er købt hos laloustudio.dk.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Reklamation skal foregå indenfor “rimelig tid og ret”, efter du har opdaget manglen ved varen.

Klageadgang

Hvis du vil indgive en klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Laloustudio.dk på telefonnummer: (+45) 30402242 eller via e-mailadresse: laloustudio@outlook.dk. Hvis det ikke lykkedes os at finde en løsning, kan du indgive en klage, såfremt betingelserne herfor er opfyldt, til

Center for klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevnenshus.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr.

Standardformular

Denne formular udfyldes kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende, og vedlægges returnerede varer:

-Til
Lalou Beauté
att: Nadia
Bæk bygade 5,
6500 Vojens
E-mailadresse: laloustudio@outlook.dk

Jeg/vi meddeler herved, at jeg/vi ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores købsaftale om følgende varer/levering af følgende tjenesteydelser.
Bestilt den/modtaget den
-Ordre og/eller faktura nummer
-Forbrugerens navn(e)
-Forbrugerens adresse
-Forbrugerens underskrift(er) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
-Dato 

Varer til profesionelle

Er produktet beskrevet som at varen er udviklet til professionelt benyttelse bør produktet / varen også kun derfor benyttes af uddannede personer. Lalou Studio (Lalou Beauté 37873705) påtager sig ingen ansvar ved ukorrekt håndtering og manglende uddannelse. Lalou Studio (Lalou Beauté 37873705) forebeholder sig retten til at bede om dokumentation for relevant uddannelse.

Handelsbetingelserne og div. politikker er sidst opdateret d. 10/06-2022